Nieuws

Actueel

Algemene Ledenvergadering

De Algemene Ledenvergadering vindt plaats op dinsdag 16 april, 19.30 uur in sporthal De Ridderspoor. Ouders/verzorgers van leden, leden en leiding zijn van harte welkom.

Goed voor jouw club & geweldig voor de buurt #raboclubsupport

Hallo allemaal,

Dit jaar doen we voor het eerst mee aan de Rabo Clubsupport. Van 4 tot en met 26 september is het voor leden van de Rabobank mogelijk om op Hellas Hoevelaken te stemmen tijdens Rabo Clubsupport. Met jouw stem kun je Hellas eenvoudig steunen, zonder dat het geld kost. Jouw stem is voldoende. Rabo Clubsupport investeert namelijk in Hellas (en andere clubs) om onze vereniging sterk en toekomstbestendig te maken. Zo zorg je er met jouw stem voor dat wij een gezonde vereniging blijven.

Klik voor meer informatie en stemmen op https://raboclubsupport.nl.

Deel dit bericht vooral ook met al jouw familie, vrienden en buren!

Fantastische eindshow Jazz it Up

Zondag 25 juni vond onze jaarlijkse eindshow ‘Jazz it Up’ plaats bij theater Streams Breede Beek in Nijkerk.Ruim 60 dansers van verschillende groepen voerden samen 17 dansen uit.

Het publiek van ouders, opa’s en oma’s kregen een spetterend optreden te zien. De eindshow werd afgesloten met een slotdans.

Zie Nijkerk Nieuws Spetterende eindshow jazzdans Hellas Hoevelaken

Algemene ledenvergadering: dinsdag 30 mei, 20 uur in De Ridderspoor.

Vrienden & Vriendinnen Dag in de week van 17 oktober t/m 22 oktober!

Dans, Gym en Turnen, zijn super leuke sporten, dat weet iedereen die lid is van Hellas Hoevelaken. Maar weten jouw vriendjes en vriendinnetjes dat ook? Om daar achter te komen mag je in de week van 17 oktober tot en met 22 oktober 2022 (week 41) een vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje meenemen naar de les/training! Zij mogen dan ontdekken of ze dans, turnen of gym net zo leuk vinden als jij. Misschien willen ze daarna wel elke week met je mee! En als ze het niet leuk vinden, is dat natuurlijk geen probleem.

We maken er met zijn allen een super leuke les/training van!

Grote Clubactie

Hellas Hoevelaken doet mee aan de Grote Clubactie. Leden kunnen bij de verkoop gebruik maken van de QR-code op de voorkant van hun boekje. De opbrengst komt ten goede aan onze vereniging. Steun onze vereniging! Een lot kost 3 Euro, waarvan 2,40 Euro ten goede komt van Hellas. Ga naar de verkooppagina.

Start nieuwe seizoen 2022-2023

Op maandag 22 augustus start Hellas weer met de lessen. Bekijk het lesaanbod in het lesrooster 2023-2023. We wensen iedereen een fijne zomervakantie.

Kom een proefles bij ons doen bij start nieuwe seizoen !

Wil je graag een proefles dansen, gym of turnen bij Hellas komen doen. Meld je dan aan via het digitale inschrijfformulier. Je mag vrijblijvend twee proeflessen doen.

Algemene Ledenvergadering 24 mei, 19.30 uur, De Ridderspoor

Alle leden ontvangen eind april een uitnodiging voor de algemene ledenvergadering van Hellas. Noteer alvast deze datum in uw agenda.

Blijf fit en gezond! Blijf in beweging.

Het bestuur van Hellas Hoevelaken